Hlavní obsah

Jihlava potřetí v řadě nevyhrála, remizovala s Mostem

Jihlavští fotbalisté remizovali v páteční předehrávce 12. kola druhé ligy 1:1 s Mostem a udrželi si domácí neporazitelnost. Vysočina nicméně nevyhrála už třetí zápas za sebou a může se jí vzdálit čelo tabulky.

Článek

Jihlava přitom začala zápas dobře, už v 11. minutě Petr Tlustý po rohu Krutého nejprve nasměroval hlavičku do brankáře Palečka, následná dorážka už ale skončila v síti. Na další fotbalový moment musely prořídlé tribuny čekat do 27. minuty, kdy Dolejš poslal do vápna ukázkovou přihrávku Krutému, ten si ale v jasné pozici nejprve zpracovával balon a následně branku přestřelil.

Po přestávce se dlouho hrál nezáživný fotbal, ale devět minut před koncem měl tutovku na hlavě střídající Danoski. Tehdy ještě neskóroval, ale dočkal se v druhé minutě nastaveného času, kdy se prosadil po centru a vyrovnal na konečných 1:1.

Jihlava - Most 1:1 (1:0)
Branky: 11. Tlustý - 90.+2 Danovski. Rozhodčí: Bílek - Čecháček, Santarius. ŽK: Görner, Gavrič, Bača - Onyango, Lafrance, Jendruščák, Schut. Diváci: 950.
Jihlava: Rožník - Tlustý, Halama, Šimáček, Gavrič - Dort (56. Bača), Gába, Görner - Dolejš (76. Tecl), Šimonek, Krutý (90. Veselý). Trenér: Urban.
Most: Paleček - Knakal, Lafrance, Bohata, Jendruščák - Schut - Rusetski (56. Rosendo), Hofmann, Christof, Onyango - Franěk (70. Danoski). Trenér: Aňon.

Reklama

Související témata: