Hlavní obsah

Fotbalisté Dukly ztratili domácí remízou 1:1 se Sezimovým Ústím

PRAHA

Fotbalisté Dukly Praha nečekaně ztratili body v pátečním utkání proti Sezimovu Ústí, s kterým v předehrávce 13. kola druhé ligy remizovali 1:1. Svěřenci trenéra Luboše Kozla se přesto posunuli před víkendovými zápasy do čela tabulky o skóre před Vlašim.

Článek

Domácí poslal do vedení nad nováčkem v 76. minutě z penalty kamerunský útočník Chigou. Nejlepší střelec druhé ligy potrestal faul na Pospíšila svou jedenáctkou brankou v sezoně.

Dukla poté začala těsný náskok bránit, což se jí vymstilo. Sedm minut před koncem uplatnil svůj důraz na malém vápně Mach a jemnou tečí překonal gólmana Radu. Závěrečný tlak Pražanů už ke gólu nevedl.

V prvním poločase dala Dukla branku zásluhou Šimla, který však nebyl uznán pro ofsajd. Kozlův tým tak nenavázal na vítězství 3:2 v zářijovém utkání 2. kola Ondrášovka Cupu v Sezimově Ústí, na Julisce si však dál drží v letošní sezoně neporazitelnost.

Dukla Praha - Spartak Sezimovo Ústí 1:1 (0:0)
Branky: 76. Chigou z pen. - 83. Mach. Rozhodčí: Paták - Zlámal, Moudrý. ŽK: Kočí (Sezimovo Ústí). Diváci: 520.
Dukla: Rada - Hašek, Vorel, Šmíd, Pospíšil - Hanousek, Šiml, Malý, Svatonský (46. Berger) - Chigou, Vrzal (73. Vrána). Trenér: Kozel.
Sezimovo Ústí: Doležal - Rožboud, Nesvadba, Novák, Čupr - Kočí (81. Vukadinovič), Kostečka, Javorek, Jasanský - Mach (85. Simr), Horka (81. Vaněček). Trenér: Zákostelský.

Reklama

Související témata: