Hlavní obsah

Fotbalisté Viktorie Žižkov vyhráli v Třinci 4:1 a zůstanou druzí

TŘINEC

Fotbalisté Viktorie Žižkov zůstanou i po 27. kole druhé ligy na postupovém druhém místě. Pražané dnes zvítězili 4:1 v Třinci a v tabulce mají čtyřbodový náskok před třetí Jihlavou, která od 16:00 nastoupí v Mostu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Třinec se ještě v případě vítězství mohl zapojit do postupového boje a začátek mu vyšel. V osmé minutě se po Malířově centru prosadil na malém vápně Ceplák a domácí vedli. Soupeř znervózněl, Třinečtí však několik dalších vyložených šancí zahodili: Hanus trefil břevno a Siegl tyč.

Pražané se do brankové příležitosti dostali až v 41. minutě, Dočekal ji ale hned proměnil ve vyrovnávací gól. A v druhém poločase pak už po herním výpadku třinecké středové řady byli pány na hřišti fotbalisté Žižkova. Dočekal přidal v 57. minutě druhý gól, pak se ještě z brejků dvakrát trefil i Súkeník.

27. kolo druhé fotbalové ligy
Třinec - Žižkov 1:4 (1:1)
Branky: 8. Ceplák - 41. a 57. Dočekal, 72. a 79. Súkeník. Rozhodčí: Franěk - Pospíšil, Handlíř. ŽK: Minarčík, Siegl - Zapalač. Diváci: 705.
Lipčák - Lisický, Hupka, Rehák, Minarčík - Malíř, Hanus (76. Onyango), Siegl, Ceplák - Mrázek, Surynek. Trenér: Luhový.
Kolář - Slodowy, Procházka, Kropík, Čermák - Súkeník, Šťastný, Zapalač, Mójta (69. Bořil) - Kalod (82. Mašek), Dočekal (89. Musil). Trenér: Pulpit.

Reklama