Hlavní obsah

Sparťanské béčko poprvé bodovalo, hattrickem výhru zařídil Juliš

Fotbalisté sparťanské rezervy se v třetím kole druhé ligy dočkali prvních bodů. Na hřišti Varnsdorfu vyhráli díky hattricku Lukáše Juliše 5:2.

Článek

Šestnáctiletý útočník se poprvé trefil v 32. minutě, kdy zvýšil na 2:0. Domácí poté snížili díky Chodově trefě z penalty, ale Juliš vzápětí poslal Spartu opět do dvougólového vedení a do kabin se o přestávce šlo za stavu 3:1 pro hosty.

Ve druhém poločase přidal v 68. minutě čtvrtou branku Sparty Hušbauer, za domácí snížil osm minut před koncem Mach. Poslední slovo ale patřilo hostům a Juliš po rychlém útoku zakončil hattrick.

Sparta tak až na třetí pokus v druhé lize bodovala, Varnsdorf se naopak prvního vítězství v nové sezoně nedočkal a na kontě má jediný bod.

Varnsdorf - Sparta Praha B 2:5 (1:3)
Branky: 36. Chod z pen., 82. Mach - 32., 38. a 87. Juliš, 27. Sýkora, 68. Hušbauer. Rozhodčí: Drábek - Jiřík, Pilný. ŽK: Rudnickij, Hozda - Tomášek, Jánoš. Diváci: 1255.
Varnsdorf: Porcal - Breite, Pimpara, Hozda, Jordák (76. Martan) - Rudnickij, Koblížek, Jakobovský, Hauer (63. Mach) - Procházka, Chod. Trenér: Křeček.
Sparta B: Kamenár - Jánoš, Brabec, Tomášek, Sus - Abena, Rada (86. Mošna), Hušbauer, Sýkora (75. Kraják) - Putz, Juliš (88. Jeřábek). Trenér: Svoboda.
Most - Čáslav 3:2 (1:1)
Branky: 6. a 48. Danoski, 70. Rosendo - 34. Karal, 87. Němeček. Rozhodčí: Ardeleánu - Zlámal, Šecová. ŽK: Ruseckij - Hečko, Timm, Němeček. Diváci: 300.
Most: Pokorný - Jendruščák, Hofmann, Bohata, Řehák - Ruseckij (87. Nguyen), Christof, Rosendo, Oboya (71. Bednář) - Danoski (77. Nikovski), Vodička. Trenér: Zach.
Čáslav: Ducheček - Hečko, Němeček, Šisler, Kunášek - Karal (78. Hejný), Špidlen, Rakovan (67. Jukl) - Voltr, Fikejz, Timm (79. Prášil). Trenér: Abrhám

Reklama