Hlavní obsah

Sparta B prohrála s Karvinou a připsala si pátou porážku v sezóně

PRAHA

Trápení fotbalistů Sparty B ve druhé lize pokračuje. Letenská rezerva v 6. kole prohrála na vlastním hřišti 1:2 s Karvinou a zaznamenala třetí porážku za sebou.

Článek

Karviná se ujala vedení v 39. minutě, kdy se trefil Elvist Ciku. Dvoubrankové vedení zařídil hostům v 65. minutě Michal Gonda, který po chybě Sparty zakončil přečíslení čtyři na dva.

Za domácí snížil v 75. minutě Petr Putz, který vzápětí promarnil velkou šanci na vyrovnání. Sparťanský útočník se ocitl sám před karvinským brankářem Jakubem Kafkou, místo střely ale přihrál Ondřeji Krajákovi a ten z ostrého úhlu netrefil.

Sparta B si v dosavadním průběhu druhé ligy připsala už pátou porážku, jejím jediným bodovým ziskem je výhra z třetího kola na hřišti Varnsdorfu. Karviná naopak zvítězila ve druhém utkání za sebou.

Sparta Praha B - Karviná 1:2 (0:1)
Branky: 75. Putz - 39. Ciku, 65. Gonda. Rozhodčí: Ardeleánu - Blažej, Zeman. ŽK: Hušbauer - Hrtánek, Ficek, Presl. Diváci: 325.
Vavruška - Sus, Brabec, Tomášek, Frýdek - Jirásek (70. Kraják), Hušbauer (61. Jeřábek), Abena, Kucalas (46. Rada), Podaný - Putz. Trenér: Svoboda.
Kafka - Hrtánek, Bolf, Motyčka, Hoffmann - Jursa - Ciku, Gonda, Ficek (83. Chovanec), Miloslavljev (78. Bartošák) - Mišinský (71. Presl). Trenér: Kula.

Reklama