Hlavní obsah

Karviná v druholigovém hornickém derby porazila Most

Fotbalisté Karviné porazili v 10. kole druhé ligy Most 2:1 a po předchozích dvou porážkách naplno bodovali. Hosté potvrdili, že na hřištích soupeřů se jim nedaří, a naprázdno vyšli i v pátém venkovním utkání v sezoně.

Článek

V hornickém derby šli ale Mostečtí vedení, když nedorozumění brankáře Palečka s obranou využil ve 21. minutě ke vstřelení gólu do prázdné branky Danoski. Už o minutu později ale bylo vyrovnáno poté, co Milosavljev hlavou usměrnil za Pokorného centr Gondy.

O osudu utkání, které se hrálo za stálého deště a ve kterém rozhodčí Orel udělil deset žlutých karet, se rozhodlo až tři minuty před koncem. Nepozornou obranu hostů přelstil rychlý Ciku a po kličce gólmanovi zakončil do prázdné branky.

Karviná - Most 2:1 (1:1)
Branky: 22. Milosavljev, 87. Ciku - 21. Danoski. Rozhodčí: Orel - Jiřík, Pilný. ŽK: Milosavljev, Presl, Motyčka, Bartozel - Pokorný, Procházka, S. Hofmann, Danoski, Řehák, Oboya. Diváci: 1026.
Karviná: Paleček - Hrtánek, Motyčka, Mráz, J. Hoffmann - Milosavljev (90. Bartošák), Gonda (90. Puškáč), Jursa, Ciku - Mišinský (71. Bartozel), Presl. Trenér: Kula.
Most: Pokorný - Jendruščák, Běloušek, Procházka, Řehák - Bednář (61. Nguyen), S. Hofmann, Schut (90. Rosendo), Oboya - Frnoch, Danoski (79. Nikovski). Trenér: Zach

Reklama

Související témata: