Hlavní obsah

Jihlava neudržela proti Karviné vedení a zůstala v tabulce druhá

JIHLAVA

Jihlavští fotbalisté sahali v páteční předehrávce 11. kola druhé ligy po posunu do čela tabulky, po karvinském vyrovnání na 1:1 však zůstali druzí. Hostům zajistil bod Ciku gólem z 83. minuty.

Článek

Jihlava nicméně popáté za sebou neprohrála. Její vedoucí gól v 25. minutě vstřelil Brazilec Gabriel, jenž se štěstím dorazil do prázdné brány Vaculíkovu střelu, která se k němu odrazila od tyče.

Domácí byli v prvním poločase jasně lepší. Severomoravané se dostali ke slovu až v poslední pětiminutovce úvodního dějství, avšak ani po sérii rohových kopů si nevypracovali vážnou brankovou příležitost.

Po změně stran mohl zvýšit jihlavský náskok Kučera, ale zcela sám na vápně poslal míč nad branku. Karvinští naopak nabídnutou šanci využili: sedm minut před koncem se před gólmanem Uvarenkem objevil volný Ciku a bez potíží poslal míč do sítě.

Jihlava - Karviná 1:1 (1:0)
Branky: 25. Gabriel - 83. Ciku. Rozhodčí: Mikel - Slavík, Nádvorník. ŽK: Tecl - Bartozel, Motyčka, Jursa. Diváci: 1390.
Jihlava: Uvarenko - Karlík, Tlustý, Komárek, Šilinger - Gabriel (71. Dolejš), Kučera, Velický, Vaculík (86. Halama) - Mešanovič (58. Sedláček), Tecl. Trenér: Pivarník.
Karviná: Paleček - Hrtánek, Motyčka, Mráz, Hoffman - Milosavljev, Gonda, Jursa, Ciku - Mišinský (90. Legierski), Bartozel (70. Bartošák). Trenér: Kula.

Reklama

Související témata: