Hlavní obsah

Jihlava - Čáslav 3:0Blažek opět nedostal gól, Jihlava zdolala v druhé lize Čáslav

Jihlava

Bývalý sparťanský brankář Jaromír Blažek nedostal gól ani v druhém soutěžním zápase v jihlavském dresu. V 18. kole druhé fotbalové ligy dnes Vysočině pomohl k domácí výhře 3:0 nad Čáslaví a k posunu na druhé místo tabulky.

Foto: Igor Šefr, ČTK

Brankář Jaromír Blažek

Článek

Po půlhodině hry se mohli dostat do vedení hosté, ale Hejný sám před Blažkem nechal vyniknout největší zimní posilu Jihlavanů a poslal mu míč lobem do náruče. Na druhé straně o devět minut později odcentroval další nováček v základní sestavě Vysočiny Obert a Mešanovič přízemní střelou skóroval.

Vstup do druhé půle měli lepši favorizovaní domácí fotbalisté a potvrdili to po hodině hry. Gavrič rozehrál standardní situaci přesně na hlavu kapitána Velického, který zvýšil na 2:0. O pět minut později šel sám na čáslavského gólmana Duchečka Tecl, míč si posunul kolem něj a bez problémů ho poslal do prázdné brány.

18. kolo druhé fotbalové ligy:
Jihlava - Čáslav 3:0 (1:0)
Branky: 39. Mešanovič, 60. Velický, 65. Tecl. Rozhodčí: Franěk - Zlámal, Pilný. ŽK: Obert, Velický - Špidlen, Džafič. Diváci: 1980.
Jihlava: Blažek - Obert (85. Kliment), Tlustý (46. Komárek), Halama, Gavrič - Helísek (81. Veselý), Jungr, Velický, Kučera - Mešanovič, Tecl. Trenér: Pivarník.
Čáslav: Ducheček - Špidlen, Karal, Němeček, Kunášek - Šturma (68. Džafič), Prášil, Mojdl, Čertík (77. Kaňák) - Szmek, Hejný (74. Fikejz). Trenér: Abrhám.

Reklama

Související témata: