Hlavní obsah

Karviná - Ústí 1:1Fotbalisté Ústí nad Labem znovu remizovali, bod vezou z Karviné

Karviná
Článek

Fotbalisté Ústí nad Labem získali i v druhém jarním kole druhé ligy bod za remízu. Vedoucí tým tabulky dnes hrál nerozhodně 1:1 v Karviné, kde na Láchův gól z první půle odpověděl vyrovnáním čtvrt hodiny před koncem domácí Jursa.

Severočeši v prvním poločase dokazovali, proč jsou nejlepším týmem soutěže. Na těžkém terénu předváděli technickou hru, soupeře přehrávali a v 32. minutě se po akci Moulise s Láchou dostali do vedení.

Domácí trenér Kula udělal oproti utkání s Třincem čtyři změny v sestavě, které však přinesly úspěch až v druhém poločase. Slezané hráli po změně stran s větším nasazením, a to jim v 75. minutě vyneslo vyrovnávací gól. Jursa trefil střelou z 20 metrů tyč, od níž se míč odrazil do sítě.

18. kolo druhé fotbalové ligy:
Karviná - Ústí nad Labem 1:1 (0:1)
Branky: 75. Jursa - 32. Lácha. Rozhodčí: Ardeleánu - Moláček, Štěrba. ŽK: Hoffmann, Vladavič - Jablonský. Diváci: 1219.
Karviná: Paleček - Škahič (46. Knötig), Mráz, Cverna, Hoffmann - Ciku (77. Bartošák), Jursa, Savič, Vladavič - Mišinský, Vrána (56. Presl). Trenér: Kula.
Ústí n. L.: Novák - Jablonský, Džuban, Valenta, Zeman - Holek, Martykán, Zachariáš, Lácha - Moulis (80. Veverka), Peterka. Trenér: Habanec.

Reklama

Související témata: