Hlavní obsah

VIDEO: Vítej, sestupe! Bohemka po návratu do Ďolíčku trhla rekord v prodeji permanentek

Praha

Klokani jsou světovou raritou. Sestoupili z první do druhé ligy, což ovšem jejich fanoušci přivítali. Zvláště poté, co se vedení Bohemians 1905 podařilo zrušit podnájem v Edenu a vrátit fotbalisty domů do Ďolíčku. Nadšení příznivců je nelíčené, což dokládá prodej permanentek na novou sezónu. Začal v pondělí a hned první den si ji pořídilo 298 lidí. To je rekord v novodobé historii klubu.

Foto: Petr Horník, Právo

Fanoušci Bohemky se už zase valí domů do Ďolíčku...

Článek

Prodej permanentek na zápasy Bohemians

Herec Trojan láká na předprodej permanentek do Ďolíčku

Ať radši sestoupíme, jen ať se vrátíme z Edenu domů do Ďolíčku. Tak a podobně argumentovali fanoušci Bohemky, když jejich tým nabral sestupový trend. Nakonec do druhé ligy opravdu zahučel – a příznivci zelenobílých barev to uvítali s nadšením. Už teď je jisté, že první druholigový duel po návratu do Ďolíčku svou atmosférou předčí drtivou většinu utkání v Gambrinus lize.

Od roku 2005, kdy se začala psát novodobá historie Bohemians 1905, se nikdy za jediný den neprodalo tolik permanentek. Po pondělku ji má již 298 lidí. O Bohemku je opět zájem, i když je druholigová...

Prodej začal před 13. hodinou ve VIP místnosti na stadiónu a hned se před ní vytvořila fronta zájemců. „Mě nefoťte, manželka neví, že jsem tady. Utekl jsem z práce. Mám odpolední. Vzal jsem si volno," hlásili příznivci pro klubové stránky.

„Prodalo se přesně 298 permanentek. Jedná se o absolutní historický rekord v počtu prodaných permanentek za jediný den," liboval si Jiří Bořík, který má prodej permanentních vstupenek do Ďolíčku na starosti.

Fronta se nezmenšovala ani před blížícím se koncem prodeje v sedm hodin. Poslední nový permanentkář odcházel s kartičkou v půl osmé. Prodej teď samozřejmě pokračuje i v dalších dnech.

V úterý odpoledne akce pro děti

V úterý 26. června od 17:00 zpestří léto v Ďolíčku regionální kolo projektu Talent La Sophia, kterého se účastní Tomáš Ujfaluši, Kamil Čontofalský, Martin Latka a Yvetta Blanarovičová.

Občanské sdružení La Sophia, jehož zakladatelkou a předsedkyní správní rady je právě Yvetta Blanarovičová, letos pořádá již 4. ročník této mezinárodní soutěže. Projekt si klade za cíl poskytnout sportovně nadaným dětem z dětských domovů a sociálně znevýhodněných rodin možnost rozvíjet svůj talent, poskytnout jim kvalitní vzdělání v tomto oboru a připravit jim tak co nejlepší start do budoucího samostatného života.

V tomto roce došlo k rozšíření aktivit La Sophia právě o podporu sportovně nadaných dětí z dětských domovů a sociálně znevýhodněných rodin s letošní specializací na fotbal.

Reklama