Hlavní obsah

Znojmo vyhrálo v Karviné a má v druhé lize třetí výhru v řadě

Fotbalisté Znojma zvítězili ve 4. kole druhé ligy nad domácí Karvinou 1:0 a jsou v této sezoně stále neporaženi. Po úvodní bezbrankové remíze s HFK Olomouc vyhráli už potřetí za sebou a opět o jediný gól. V tabulce je Znojmo druhé o dva body za stoprocentně úspěšným Žižkovem a již s pětibodovým náskokem na skupinku pronásledovatelů.

Článek

Karvinští už v předchozím kole doma nedokázali skórovat (0:1 se Zlínem) a proti dobře připravenému soupeři se neprosadili ani tentokrát. Hosté výborně bránili a navíc znojemský brankář Hrubý chytil dvě vyložené šance Vladaviče a Mikuly.

Pro Karvinou představoval největší hrozbu útočník Vašíček, který byl také autorem jediného gólu utkání. Už ve 20. minutě zužitkoval ideální přihrávku od Okleštěka.

4. kolo druhé fotbalové ligy:
Karviná - Znojmo 0:1 (0:1)
Branky: 20. Vašíček. Rozhodčí: Adámek - Pilný, Lesar. ŽK: Mikula, Hrtánek, Fischer, Juřena - Okleštěk, Buchta. Diváci: 1415.
Karviná: Rakovan - Cverna, Mikula, Bolf, Hrtánek - Hoffmann (46. Presl), Fischer - Ciku (76. Vrána), Vojnar, Vladavič - Besta (67. Juřena). Trenér: Malura.
Znojmo: Hrubý - Sukup, Jonov, Avdič, Mudra - Helísek (87. Hříbek), Nepožitek, Lacko, Buchta, Okleštěk (90.+1 Lukáš) - Vašíček (67. Mandula). Trenér: Kalvoda.

Reklama