Hlavní obsah

Fotbalista Šumský z Bohemians Praha 1905 měl vážnou autonehodu, zemřela jeho přítelkyně

Praha
Aktualizováno

Fotbalista druholigových Bohemians Praha 1905 Nicolas Šumský měl ve středu vážnou dopravní autonehodu. Devatenáctiletý záložník byl s těžkým zraněním letecky převezen do nemocnice, ale podle informací vršovického klubu není v přímém ohrožení života. Při nehodě osobního auta u Zámrsku na Orlickoústecku však zemřela osmnáctiletá dívka, podle serveru TN.cz šlo o přítelkyni Šumského.

Foto: Profimedia.cz

Nicolas Šumský v dresu Bohemians Praha 1905.

Článek
Fotogalerie

"Momentálně (Šumský) leží v nemocnici v Hradci Králové a podle vyjádření jeho otce by neměl být v ohrožení života," řekl ČTK mluvčí Bohemians Praha 1905 Tomáš Mutinský. Lékařský náměstek královéhradecké fakultní nemocnice Zdeněk Tušl řekl, že mladík utrpěl poranění hrudníku a žeber. Potvrdil, že je již mimo ohrožení života.

Nehoda se stala ve středu před 16. hodinou. "Mladý muž jedoucí pravděpodobně od Vysokého Mýta na Pardubice z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, sjel do příkopu a narazil do vzrostlého stromu," řekla mluvčí orlickoústecké policie Lenka Vilímková.

Šumský, který působil v mládežnických výběrech argentinských celků River Plate či Argentinos Juniors, přišel do vršovickým Bohemians v roce 2011. V premiérové sezóně odehrál v první lize 16 zápasů. V tomto ročníku se ve druhé nejvyšší soutěži neprosazoval a za Klokany nastoupil jen do tří ligových duelů. Další utkání odehrál za juniorku a kladenskou farmu.

Reklama