Hlavní obsah

Bohemians Praha - Táborsko 1:1Fotbalisté Bohemians Praha ukončili vítěznou sérii Táborska

Praha

Fotbalisté Táborska nevyužili v předehrávce 9. kola druhé ligy možnost bodově se dotáhnout na vedoucí Ústí nad Labem. Jihočeši remizovali 1:1 na hřišti Bohemians Praha a přerušili svou sérii tří vítězství.

Článek

Hosté ze Sezimova Ústí se na pražském Střížkově dostali do vedení v 54. minutě díky Ciferskému, jenž dopravil míč do branky po rohovém kopu a několika odrazech. Bohemians, kteří jsou třetí od konce, vyrovnali deset minut nato zásluhou Ibragimova. Táborsko se posunulo na čtvrté místo tabulky dva body za Ústí.

V druhém pátečním utkání nepotvrdil Třinec, že patří v soutěži k nejlepším týmům na hřištích soupeřů, a prohrál 0:3 ve Zlíně. V dresu domácích se dvakrát trefil Železník, z toho jednou z penalty. Skóre otevřel už v 5. minutě hlavou Malý. Zlín se posunul na desáté místo právě před Třinec.

9. kolo druhé fotbalové ligy:
Bohemians Praha - Táborsko 1:1 (0:0)
Branky: 64. Ibragimov - 54. Ciferský. Rozhodčí: Mikel - Pelikán, Machálek. ŽK: Novotný, Ibragimov (oba Bohemians).
Bohemians Praha: Mandous - Laštovka, Halama, Bohata - J. Novotný, Volek, Ježdík, Kyndl, Ibragimov (78. Hájek) - Kuzmanovič (73. Ptáček), Sloboda. Trenér: Sazima.
Táborsko: Toma - Sladký, Mráz, Ciferský, Tusjak - Šiml, Kočí, Javorek, Šimák (82. Džafič) - Strnad, Vukadinovič (59. Potočný). Trenér: Nádvorník.
Fastav Zlín - Třinec 3:0 (2:0)
Branky: 32. z pen. a 47. Železník, 5. Malý. Rozhodčí: Bílek - Kovařík, Vaňkát. ŽK: Malcharek - Čelůstka, Čtvrtníček. Diváci: 976.
Zlín: Dostál - Malý, Kubica, Hubáček, Hájek - Salachna, Polách (64. Elšík), Bublák - Železník (71. Bartolomeu), Malcharek (80. Hruška), Holík. Trenér: Skácel.
Třinec: Bruk - Lisický, Cigánek, Čelůstka, Matoušek - Malíř, Motyčka (82. Hupka), Wojnar (69. Dostál), Málek, Ceplák - Čtvrtníček (46. Gavlák). Trenér: Hajný.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články