Hlavní obsah

Budějovice - Vlašim 0:0Fotbalisté Českých Budějovic uhráli s Vlašimí bezbrankovou remízu a zůstali čtvrtí

Fotbalisté Českých Budějovic remizovali ve 14. kole druhé ligy doma s Vlašimí 0:0 a promarnili možnost posunout se do čela tabulky. To by jim zajistila i nejtěsnější výhra, takto zůstali čtvrtí za triem Hradec Králové, Karviná, Táborsko.

Článek

Favorizované Dynamo si v první půli vytvořilo proti třináctému celku tabulky značnou převahu, ale v šancích neuspělo. V osmé minutě vyrazil Linhartovu střelu brankář Švenger, proti němuž se po půlhodině hry neprosadil ani stoper Deli hlavou.

Domácí útočník Linhart byl hlavní postavou také po změně stran. Jeho nepovedenou střelu nedokázal usměrnit do vlašimské branky Kalod, krátce nato poslal Linhart v další šanci míč mimo. Středočeši přečkali i závěrečný tlak domácího týmu a odvezli si z Českých Budějovic bod.

14. kolo druhé fotbalové ligy:
České Budějovice - Vlašim 0:0
Rozhodčí: Ochotnický - Kříž, Kotalík. ŽK: Vyskočil, Lengyel - Petrů, Vebr, Starý. Diváci: 2032.
Č. Budějovice: Křížek - Hašek, Lengyel, Deli, Hanzlík - Poliaček (72. Chmelo), L. Jarolím, Benát, Vyskočil (58. Machovec) - Kalod, Linhart. Trenér: Hoftych.
Vlašim: Švenger - Sus, Petrů, Kryštůfek, Starý - Janda (90. Jícha), Putz, Vebr, Tomášek, Průcha (82. Kocourek) - Ujec (72. Krmenčík). Trenér: Horňák.

Reklama

Související témata: