Hlavní obsah

Manažer Kula zůstane do konce sezóny trenérem fotbalistů Třince

Trenérem druholigových fotbalistů Třince zůstane až do konce sezóny generální manažer Karel Kula, který v závěru podzimu vedl tým po odvolaném Pavlovi Hajném. Ve funkci ho na svém zasedání potvrdila dozorčí rada slezského klubu.

Foto: Aleš Krecl

Karel Kula.

Článek

Padesátiletý bývalý federální reprezentant a dřívější asistent Karla Večeři v Baníku Ostrava měl být původně jen provizorním koučem v závěrečných čtyřech podzimních zápasech po odvolání Hajného, ale vedení klubu mu nakonec v zimní přestávce dalo důvěru až do konce ročníku.

"Tato varianta se nám jevila v současné době vůbec jako nejlepší. Pan Kula zná hráče velmi dobře a pod jeho vedením se na podzim hra celého týmu zlepšila i zatraktivnila. Pokud by přišel nový trenér, tak by opět zkoušel další hráče, nový systém a to by v současné době nebylo to nejlepší," uvedl klub v tiskové zprávě.

Aby měl volnější ruce pro přípravu, Kula se nyní o část manažerských pravomocí podělí se sekretářem Jakubem Kafkou. Třinec je po podzimu v druhé lize dvanáctý, ale pouze s jednobodovým náskokem na předposlední Bohemians Praha.

Reklama

Související témata: