Hlavní obsah

Ústí - Vlašim 1:2Ústí nad Labem ztratilo po porážce s Vlašimí naději na postup do první ligy

Ústí nad Labem

Fotbalisté Vlašimi zvítězili v páteční předehrávce 27. kola druhé ligy na půdě Ústí nad Labem 2:1. Graffin odčinil předchozí dvě vysoké porážky s Hradcem Králové a Sokolovem, Severočechy dokázal porazit podruhé v této sezóně. Ústí ztratilo teoretickou naději na postup do nejvyšší soutěže.

Článek

Hosté zadělali na tříbodový zisk již v prvním poločase, kdy se v rozmezí 24. a 29. minuty prosadili Matějka s Jíchou. Ústečtí hráči ve zbytku duelu už jen snížili. Minutu před koncem se trefil Jursa.

Svěřenci trenéra Vlastimila Petržely jsou v tabulce na jedenácté příčce a radují se ze záchrany v soutěži. Ústí figuruje aktuálně na páté pozici. Předstihnout ho může v neděli Sokolov, který má zápas s Vltavínem k dobru.

27. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Vlašim 1:2 (0:2)
Branky: 89. Jursa - 24. Matějka, 29. Jícha. Rozhodčí: Nenadál - Černý, Fišer. ŽK: Vaněk, Jursa, Pavlata, Teplý, Novák - Petrů, Janda. Diváci: 452.
Ústí nad Labem: Novák - Zeman, Vaněk, Valenta, Leibl - Růžička, Jursa, Martykán (50. Králík), Pavlata, Veverka - Smola (64. Teplý). Trenér: Přerost.
Vlašim: Boháč - Petrů, Simerský, Kryštůfek, Starý - Janda, Hronek (88. Tomášek), Putz, Sus (79. Radoš) - Matějka (83. Favzí), Jícha. Trenér: Petržela.

Reklama

Související témata: