Hlavní obsah

Frýdek-Místek - Most 3:0Oslabený Most málem vyrovnal, dohrávku ale nakonec jasně ovládl Frýdek-Místek

Frýdek-Místek

Fotbalisté Frýdku-Místku porazili v dohrávce 27. kola druhé ligy Most 3:0. Zařadili se díky tomu do skupiny týmů s 33 body na kontě a zásluhou nejlepšího skóre jim patří desáté místo. Most je dál čtrnáctý, ale sestoupit z FNL už nemůže. Zápas se měl původně hrát v neděli, ale kvůli nezpůsobilému stavu hřiště po vytrvalých deštích byl odložen.

Článek

Frýdek-Místek šel do vedení ve 14. minutě, kdy mosteckého brankáře Divkoviče překonal kanonýr Prokeš. Krátce nato získali domácí početní výhodu, protože po faulu na unikajícího Prokeše dostal červenou kartu Charuza.

Oslabený Most mohl v závěru poločasu vyrovnat, jenže Jan Procházka trefil z pokutového kopu tyč. Po přestávce tlak domácího týmu narůstal a v závěrečné čtvrthodině pojistili hráči Frýdku-Místku vítězství dvěma góly. Zapalač poslal z přímého kopu míč přesně do šibenice, v nastaveném čase se prosadil ještě střídající Milunovič.

27. kolo druhé fotbalové ligy:
Frýdek-Místek - Most 3:0 (1:0)
Branky: 14. Prokeš, 77. Zapalač, 90.+1 Milunovič. Rozhodčí: Adámková - Dobrovolný, Hájek. ŽK: Švrček, Staško, Milunovič - Veselý, Ba, Jan Procházka. ČK: 20. Charuza (Most). Diváci: 2212.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Uvíra, Literák, Žídek (68. Korneta) - Talián, Mozol (66. Kmoníček), Staško (74. Milunovič), Zapalač - Schroner, Prokeš. Trenér: Duhan.
Most: Divkovič - Johana, Charuza, Jan Procházka, Řehák - Šlapák, Ba (68. Rosendo), Veselý, Tomeček (54. Jakovljevič) - Koudelka, Jiří Procházka (84. Redžič). Trenér: Raszyk.

Reklama

Související témata: