Hlavní obsah

Ústí - Znojmo 1:2Znojmo po sestupu vyhrálo ve druhé lize i druhý zápas

Fotbalisté Znojma po sestupu z nejvyšší soutěže vyhráli ve druhé lize i své druhé utkání. Na hřišti Ústí nad Labem si vypracovali rozhodující dvoubrankový náskok už během úvodní dvacetiminutovky a zvítězili 2:1.

Článek

Znojmo se dostalo stejně jako v úvodním kole na hřišti Kolína do vedení už během první desetiminutovky, na svůj gól z prvního duelu navázal chorvatský záložník Miro Kovačič. Druhou branku v ročníku pak v 18. minutě přidala i další z letních posil útočník Libor Žondra.

Ústí se v závěru nadechlo k náporu hlavně díky kontaktní brance bulharského záložníka Emanuila Maneva ze 73. minuty, ale srovnat již nestihlo. Naopak na druhé straně se nejvíc gólu přiblížil Žondra, jenže trefil břevno.

2. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Znojmo 1:2 (0:2)
Branky: 73. Manev - 8. Kovačič, 18. Žondra. Rozhodčí: Berka - Černý, Arnošt. ŽK: Smola, Novák - Leibl, Žondra. Diváci: 1212.
Ústí nad Labem: Novák - Zeman, Vaněk, Vraštil, Šraga - Pávek (46. Jursa) - Krátký, Martykán, Kuč (57. Králík), Leibl (67. Manev) - Smola. Trenér: Přerost.
Znojmo: Doleček - Helísek, Jonov, Buchta, Cihlář - Stáňa (68. Hříbek), Lacko, Kovačič, Pázler (46. Ledecký) - Okleštěk (84. Hudec) - Žondra. Trenér: Machala.

Reklama

Související témata: