Hlavní obsah

Ústí - Vlašim 2:0Trenér Němec začal v Ústí vítězstvím nad Vlašimí

Ústí nad Labem

Hned při premiéře nového trenéra Petra Němce se fotbalisté Ústí nad Labem dočkali prvního vítězství. V sedmém kole druhé ligy porazili doma Vlašim 2:0, oba góly vstřelil v prvním poločase Smola. V neúplné tabulce se Ústí bodově dotáhlo na čtrnáctý Most. Vlašim promarnila šanci jít před víkendovými zápasy do čela.

Článek

Člen zlatého týmu z olympiády v Moskvě a bronzový medailista z mistrovství Evropy v roce 1980 Němec nahradil Lukáše Přerosta po debaklu 0:5 v Olomouci, který byl pro ústecký celek pátou porážkou v řadě. Cestu k první výhře v sezoně zahájili domácí v 13. minutě, kdy se po Šragově trestném kopu trefil Smola do pravého horního rohu branky.

Podruhé překonal gólmana Fendricha krátce před poločasem, kdy ho přehodil technickou střelou. Pro Smolu to byl čtvrtý gól v sezóně.

7. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Vlašim 2:0 (2:0)
Branky: 13. a 41. Smola. Rozhodčí: Paták - Mokrusch, Kožár. ŽK: Zeman, Krátký (oba Ústí). Diváci: 920.
Ústí: R. Novák - M. Zeman, Zukič, Vaněk, Pícha (90+1. Leibl) - Krátký, J. Peterka, Martykán, Šraga - Smola (82. Jursa), Veverka (70. Králík). Trenér: Němec.
Vlašim: Fendrich - Čepelák, Štochl, Simerský, Starý (36. Nový) - Janda, Grajcar (78. Matějka), Barák, Hronek, Petrů (46. Verner) - Jakubov. Trenér: Petržela.

Reklama

Související témata: