Hlavní obsah

Ústí - Frýdek-Místek 2:3Fotbalisté Ústí po prohře s Frýdkem-Místkem zůstali předposlední

Ústí nad Labem

Fotbalisté Ústí nad Labem podlehli v druhé lize doma Frýdku-Místku 2:3 a zůstali v tabulce na předposledním místě. Severočeský tým sice vedl od 16. minuty, ale ve druhém poločase inkasoval třikrát během čtvrthodiny a prohrál pátý ze sedmi domácích zápasů v sezóně.

Článek

Frýdek-Místek zvítězil i ve druhém duelu po odvolání kouče Vladimíra Goffy. Pod vedením jeho asistenta Karla Orla tým navázal na předchozí domácí výhru nad Znojmem.

Ústí v neděli vyhrálo na Žižkově a také dnes začalo dobře, když ho poslal hlavou do vedení kapitán Martykán. Hosté po přestávce získali převahu a v 53. minutě Švrček střelou z dálky překvapil gólmana Nováka.

Skóre otočil z dorážky Matúš a stejný hráč v 68. minutě zvýšil na 3:1 pro hosty. Domácím se povedlo už pouze snížit v 90. minutě díky Šragově trefě z přímého kopu.

13. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Frýdek-Místek 2:3 (1:0)
Branky: 16. Martykán, 90. Šraga - 60. a 68. Matúš, 53. Švrček. Rozhodčí: Franěk - Zeman, Arnošt. ŽK: Peterka, Martykán, Veverka - Literák, Žídek. Diváci: 731.
Ústí: Novák - Zeman, Pávek, Vraštil, Šraga - Krátký (61. Kuč), Martykán, Peterka, Leibl (78. Novotný) - Králík (71. Veverka), Smola. Trenér: Němec.
Frýdek-Místek: Mihálek - Uvíra, Žídek, Literák, Švrček - Zapalač, Mozol (87. Coufal) - Talián, Vašenda, Pribula (81. Hykel) - Matúš (84. Halaška). Trenér: Orel.

Reklama

Související témata: