Hlavní obsah

Znojmo - Frýdek-Místek 2:1Frýdek-Místek se dočkal gólu, ale Znojmo rozhodlo v nastavení

Znojmo

Znojmo ve 26. kole druhé fotbalové ligy porazilo Frýdek-Místek 2:1, rozhodující gól vstřelil v nastavení stoper Pavel Dreksa. Hosté po 472 minutách ve FNL skórovali, ale šestou prohru v řadě neodvrátili.

Článek

Slezany poslal po čtvrthodině hry do vedení Zapalač, který z dálky napřáhl a tečovanou střelou protrhl střelecké trápení svého týmu.

Domácí vyrovnali v 61. minutě, kdy Ledecký po závaru dorazil do branky neúspěšnou střelu. Cihlář poté trefil tyč a už se zdálo, že zápas skončí remízou. Ovšem v nastavení se domácí po rohovém kopu dostali k dalšímu centru a Dreksa hlavou rozhodl.

Ve druhém dnešním zápase Sokolov vydoloval těsnou výhru 1:0 na hřišti Mostu. Domácí ve 13. minutě nepohlídali Přeučila na zadní tyči a brankář Mandous už neměl šanci zasáhnout. Pro Most to byla jedenáctá prohra v řadě a čtyři kola před koncem ztrácí deset bodů na záchranu.

26. kolo druhé fotbalové ligy:
Znojmo - Frýdek-Místek 2:1 (0:1)
Branky: 61. Ledecký, 90.+2 Dreksa - 15. Zapalač. Rozhodčí: Machálek - Vysloužil, Peřina. ŽK: Cihlář - Mehremič, Mihalek. Diváci: 373.
Znojmo: Ilizi - Hříbek, Dreksa, Svozil, Odehnal (46. Levai) - Pázler (66. Helísek), Cihlář, Nepožitek, Lacko, Okleštěk - Žondra (46. Ledecký). Trenér: Grmela.
Frýdek-Místek: Mihalek - Ilko, Reintam, Literák, Švrček - Vaněk (79. Ďuriška), Mehremič, Židek, Zapalač (88. Matůš) - Talián, Staško (85. Jurišič). Trenér: Orel.
Most - Sokolov 0:1 (0:1)
Branka: 13. Přeučil. Rozhodčí: Jílek - Urban, Pilný. ŽK: Wermke, Veselinovič - Blažek, Kosak.
Most: Mandous - Hanzlík, Řehák, Běloušek (58. Veselinovič), Šural - Wermke (80. Chábera), Koukal (80. Schön), Schůt - Kurtaj, Procházka, Koudelka. Trenér: Medynský.
Sokolov: Belaň - Dřížďal, Hoffman, Vondráček, Blažek - Urma (63. Vaněček), Machek, Vrtělka, Kosak - Dvořák (82. Šamánek), Přeučil (65. Kratochvíl). Trenér: Šmejkal.

Reklama