Hlavní obsah

Slepička byl po premiéře v dresu Táborska zklamaný a naštvaný

Ústí nad Labem

Premiéru v dresu druholigového fotbalového celku FC Táborsko si odbyl zkušený útočník Miroslav Slepička při zápase v Ústí nad Labem. Třebaže Jihočeši byli favority, odvezli si jen bod. Někdejší hráč Příbrami, Liberce, pražské Sparty, chorvatského Dinama Záhřeb se zkušenostmi i z indické ligy netajil zklamání.

Foto: fctaborsko.cz

Miroslav Slepička v dresu Táborska během utkání v Ústí nad Labem.

Článek

Debutoval jste ve FNL na hřišti týmu, který se loni soustředil jen na boj o záchranu. Co říkáte na remízu 1:1?

Utkání ve stylu nahoru-dolů. Ale pro nás je to velká ztráta. Nebyla to legrace a jsem naštvaný, že jsme nevyhráli. Šance jsme měli, a to, že jsem je neproměnil, beru na svůj vrub.

Nejste při hodnocení příliš kritický?

Zápas se nám fakt nevydařil. Uznávám, že Ústí bojovalo dobře. Chvílemi nás přehrávali, protože jsme přestávali sami hrát to, co jsme si řekli. Je to škoda.

V čem se chcete zlepšit?

Měli bychom hrát po zemi, přečíslovat soupeře a pokoušet se o rychlý a atraktivní fotbal s množstvím centrů a šancí. Něco na způsob Viktorie Plzeň v její nejlepší formě.

Kam byste mohli patřit v druholigové tabulce?

Nebudu zacházet do podrobných úvah, i když kádr máme kvalitní. Rozhoduje se ale na hřišti a mohu si o plánech říkat, co chci. Musíme ambice potvrdit v zápasech. Pořád mě mrzí, že na úvod jsme to nedokázali. Věřím, že když budu zdravý, mohl bych týmu pomoci nějakými góly, abychom se drželi v tabulce nahoře. Rozdíl mezi první a druhou ligou je předčasné hledat po prvním kole. Druhá liga je ale hodně o nasazení.

Reklama

Související témata: