Hlavní obsah

Pardubice - Třinec 0:0Třinec remizoval v Pardubicích a vede neúplnou tabulku 2. ligy

Aktualizováno

Fotbalisté Třince remizovali v 2. kole druhé ligy na hřišti Pardubic bez branek a spolu se Znojmem se dělí o první místo neúplné tabulky. Oba celky získaly ze dvou duelů čtyři body stejně jako třetí Opava, která má horší skóre.

Článek

Třinec před týdnem deklasoval Olomouc B 5:1, dnes se ale musel soustředit více na obranu. Pardubice hlavně v druhé půli soupeře přehrávaly, ale hostující gólman Paleček předvedl několik výborných zákroků a měl hlavní podíl na bezbrankovém skóre.

Bez branek skončil také druhý sobotní duel mezi Táborskem a Hradcem Králové. Pro Východočechy to bylo první utkání ve druhé lize po sestupu z nejvyšší soutěže.

2. kolo druhé fotbalové ligy:
FK Pardubice - Fotbal Třinec 0:0
Rozhodčí: Berka - Šimáček, Vlček. ŽK: Jeřábek, Vencl - Hloch. Diváci: 632.
Pardubice: Frydrych - Šejvl, Vencl, Pospíšil, Kakrda - D. Pánek (87. Kopřiva), Jeřábek, Kudrna, Fousek - Petráň, Fusek (51. Řezníček). Trenéři: Míchal a Krejčí.
Třinec: Paleček - Velner, Vomáčka, Hloch, Knötig (64. Janoščin) - Bedecs - Malcharek, Málek, Mozol, Tomeček - Dedič (71. Teplý). Trenér: Nečas.
Táborsko - Hradec Králové 0:0
Rozhodčí: Váňa - Koval, Myška. ŽK: Hanzlík - Krmaš. Diváci: 749.
Táborsko: Toma - Ciferský, Mráz, Hovorka, Hanzlík - Nešický, Šiml (79. Sladký), Džafič, Ciku (79. Kočí), Javorek - Strnad (59. Presl). Trenér: Frňka.
Hradec Králové: Ottmar - Nosek, Mareš, Holeš, Krmaš - Malinský, Súkenník (78. Pázler), Schwarz (59. Zorvan), Trubač (86. Janoušek) - Černý, Vaněček. Trenéři: Frimmel, Pilný.

Reklama