Hlavní obsah

Frýdek-Místek - Karviná 0:2Fotbalisté Karviné i v oslabení porazili Frýdek-Místek

Praha

Fotbalisté Karviné i v oslabení vyhráli na hřišti trápícího se Frýdku-Místku 2:0 a v neúplné tabulce druhé ligy se posunuli na třetí místo. Jejich soupeř ani na třetí pokus v sezóně nebodoval, stále neskóroval a může spadnout na poslední příčku.

Článek

Karviná o výhře ve slezském derby rozhodla už v prvním poločase, kdy se trefili Sedlák a Sivrič. Chorvatský záložník poté v 66. minutě dostal za strčení do soupeře červenou kartu, ale domácí přesilovku nevyužili. Hosté si udrželi neporazitelnost, když dvakrát vyhráli a jednou remizovali.

4. kolo druhé fotbalové ligy:
Frýdek-Místek - Karviná 0:2 (0:2)
Branky: 7. Sedlák, 22. Sivrič. Rozhodčí: Marek - Fišer, Vitner. ŽK: Literák, Jarabica, Ujlaky, Mehremič, Vyskočil - Budínský. ČK: 66. Sivrič (Karviná). Diváci: 1521.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Literák, Matúš (83. Ďuriška), Krčula (46. Mehremič) - Ujlaky, Talián, Jarabica, Ilko (46. Hykel), Bello - Vyskočil. Trenér: Radványi.
Karviná: Pindroch - Růžička, Dreksa, Jovanovič, Eismann - Sivrič, Moravec (85. Fiala), Sedlák, Budínský (90. Vaněk), Zelený - Urgela (75. Juřena). Trenér: Weber.

Reklama

Související témata: