Hlavní obsah

Z kyperského angažmá sešlo, Pospěch si plácl s Opavou

Opava

Zvučnou posilu do ofenzívy získal den před uzavřením přestupového okna druholigový Slezský FC Opava. Nejméně do konce letošního roku se mu upsal zkušený fotbalový útočník Zbyněk Pospěch. „Se Zbyňkem jsme dohodnuti, nyní už zbývá jen dotáhnout potřebné administrativní formality,“ potvrdil předseda představenstva Slezského FC Marek Hájek.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zbyněk Pospěch (ve žlutém) ještě v dresu Dukly Praha.

Článek

„Věřím, že se nám vše podaří vyřešit rychle, aby byl k dispozici už pro sobotní domácí utkání proti Sokolovu," dodal Hájek.

Zbyněk Pospěch už se s aktuálně osmým týmem Fotbalové národní ligy nějaký čas připravoval, zároveň ale vyjednával s kyperským týmem Ethnikos Achnas. Nedohodl se ale na podmínkách smlouvy. Opavskému kouči Janu Baránkovi se zkušený útočník velmi hodí, protože Opava v posledních třech zápasech vstřelila jediný gól a nevyhrála už tři zápasy v řadě.

Dvaatřicetiletý opavský odchovanec oblékal v první lize mj. dres Slavie, Slovácka, Liberce či Dukly Praha, naposledy hrál třetí německou ligu za Chotěbuz. V české nejvyšší soutěži nastoupil celkem k 192 zápasům, v nichž vstřelil 57 branek.

Reklama

Související témata: