Hlavní obsah

Znojmo - Olomouc B 3:0Znojmo porazilo rezervu Olomouce a drží se v popředí tabulky

Znojmo

Znojmo v dohrávce 8. kola Fotbalové národní ligy přehrálo rezervu Sigmy Olomouc 3:0 a poskočilo na třetí místo tabulky jen o dva body za vedoucí Sokolov a Karvinou. K triumfu mu pomohly i dvě penalty.

Článek

Úvod zápasu přitom patřil Olomouci, která měla v prvních 30 minutách šest velkých šancí, ale domácí podržel brankář Veselý, kterému navíc pomohla i tyč po střele Ševčíka. Místo toho krátce před poločasem udeřilo na druhé straně. Po rohovém kopu se ke střele dostal Ledecký a nedal brankáři šanci.

Když Olomouc neuspěla ani v dalších šancích, v 78. minutě přišel faul na Stáňu a Znojmo dostalo výhodu penalty, kterou střídající Njire využil. V poslední minutě navíc Lapeš vybojoval další penaltu a tu tentokráte proměnil Nepožitek.

8. kolo Národní fotbalové ligy:
Znojmo - Olomouc B 3:0 (1:0)
Branky: 42. Ledecký, 78. Njire z pen., 89. Nepožitek z pen. Rozhodčí: Machálek - Pilný, Arnošt. ŽK: Stáňa, Žondra - Cana, Ševčík, Štěpán, Jemelka, Spurný. Diváci: 1191.
Znojmo: Veselý - Mezlík, Cilhář, Odehnal, Helísek - Šumbera, Nepožitek, Stáňa (85. Lapeš), Ledecký (90. Hříbek) - Žondra, Šamánek (74. Njire). Trenér: Uličný.
Olomouc B: Spurný - Jemelka, Šindelář, Štěrba, Ševčík - Hladík (85. Schmidt), Kalvach, Zahradníček (74. Rolinc), Cana (80. Hýbl), Štěpán - Vašíček. Trenér: Chromý.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články