Hlavní obsah

Hradec - Varnsdorf 4:4Varnsdorf v bohatém zápase na góly remizoval v Hradci a je dál poslední

Fotbalisté Varnsdorfu v dohrávce sedmého kola druhé ligy remizovali v Hradci Králové 4:4 a zůstávají bez výhry na posledním místě tabulky. Domácí Jan Pázler se během třinácti minut první půle blýskl hattrickem. Dramatické utkání vedle osmi branek nabídlo i po jedné červené kartě na každé straně.

Článek

Varnsdorf začal na stadionu Pod Lízátky výborně a už ve třetí minutě šel do vedení zásluhou Zbrožka. Jenže za dvacet minut vyrovnal Pázler, který pak ještě přidal dvě rychlé branky. Severočechy však vrátil do hry krátce před pauzou Juroška.

Po změně stran se Varnsdorfu dokonce podařilo skóre otočit, když se prosadili Filip a střídající Jurča. Přestože byl po hodině hry za tvrdý zákrok vyloučen obránce Hradce Mareš, jeho spoluhráči v oslabení zachránili aspoň bod, když v 81. minutě z penalty vyrovnal Slovák Súkenník. Na konci ještě po druhém napomenutí dostal červenou kartu i hostující Geissler.

Hradec je ve Fotbalové národní lize po devíti odehraných zápasech šestý, Varnsdorf alespoň bodově dotáhl předposlední Frýdek-Místek, jenž rovněž čeká na premiérové vítězství v ročníku.

7. kolo druhé fotbalové ligy:
FC Hradec Králové - FK Varnsdorf 4:4 (3:2)
Branky: 23., 30. a 36. Pázler, 81. Súkenník - 3. Zbrožek, 43. Juroška, 54. Filip, 63. Jurča. Rozhodčí: Pechanec - Pospíšil, Fišer. ŽK: Pázler, Vlkanova, Malinský - Geissler, Durdevič, Daníček. ČK: 62. Mareš - 90. Geissler. Diváci: 750.
Hradec: Ottmar - Holeš, Krmaš, Nosek, Mareš - Janoušek (66. Vaněček), Černý - Malinský, Súkenník, Vlkanova (88. Schwarz) - Pázler (82. Chleboun). Trenéři: Frimmel a Pilný.
Varnsdorf: Porcal - Filip, Zbrožek, Tvaroha, Geissler - Durdevič, Daníček (90.+1 Kvída), Pajer (46. Jurča), Kodr, Juroška (70. Ondráček) - Skwarczek. Trenér: Skuhravý.

Reklama

Související témata: