Hlavní obsah

Ústí - Opava 3:3Fotbalisté Ústí můžou po remíze s Opavou ztratit vedení

Ústí nad Labem

Fotbalisté vedoucího Ústí nad Labem remizovali v 11. kole druhé ligy s Opavou 3:3, přestože pět minut před koncem vedli 2:0 a v nastavení dokonce 3:1. Severočeši tak na prvním místě tabulky mají dvoubodový náskok před Znojmem a Sokolovem, které však mají jedno respektive dvě utkání k dobru.

Článek

Všechno podstatné se v Ústí odehrálo ve druhém poločase. V 59. minutě dostali po vzájemném souboji červené karty Hyčka se Schaffartzikem a vzápětí otevřel skóre domácí Zeman. Pak však přišel divoký závěr, ve kterém Severočeši dvakrát vedli o dvě branky.

Poprvé se o to v 84. minutě postaral střídající Eliáš, jenže na jeho zásah dokázal okamžitě odpovědět Kuzmanovič. Když v 90. minutě přidal z penalty třetí branku Ústí Martykán, vypadalo to, že je rozhodnuto. Hosté ale v nastavení dokázali potrestat dvě zaváhání domácí obrany zásluhou Simerského a Zbyňka Pospěcha.

Ústí poprvé po čtyřech vítězstvích za sebou ztratilo body. Opava si navzdory skvělému závěru prodloužila čekání na výhru na sedm utkání.

11. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Opava 3:3 (0:0)
Branky: 62. Zeman, 84. Eliáš, 90. Martykán z pen. - 85. Kuzmanovič, 90.+2 Simerský, 90.+3 Zbyněk Pospěch. Rozhodčí: Jílek - Kotalík, Černý. ŽK: Peterka, Hošek - Zbyněk Pospěch, Kuzmanovič, Horka. ČK: 59. Hyčka - 59. Schaffartzik. Diváci: 1184.
Ústí: Zacharda - Zeman, Zukič, Vaněk, Šnirc - Peterka - Hyčka, Martykán, Miskovič (67. Eliáš), Novotný (90.+1 Rašo) - Smola (79. Hošek). Trenér: Němec.
Opava: Vašek - Zdeněk Pospěch, Simerský, Dvorník (79. Grussmann), Čelůstka - Machálek (73. Jurečka), Horka (90. Mrázek), Žídek, Kuzmanovič, Schaffartzik - Zbyněk Pospěch. Trenér: Baránek.

Reklama

Související témata: