Hlavní obsah

Táborsko - Sokolov 0:0Sokolov remizoval s Táborskem a poskočil na druhé místo FNL

Pardubice
Aktualizováno

Fotbalisté Sokolova v 15. kole druhé ligy remizovali bez branek na hřišti Táborska, udrželi neporazitelnost a poskočili na druhé místo tabulky. To opustila Karviná, která prohrála gólem z nastaveného času 0:1 v Pardubicích. Znojmo vede Fotbalovou národní ligu o sedm bodů.

Článek

Táborsko bylo dvakrát velmi blízko gólu, jenže Javorek v prvním poločase i Šiml pět minut před koncem trefili břevno. Několik dobrých zákroků předvedli domácí brankář Toma i jeho sokolovský protějšek Belaň. Šesté Táborsko potřetí v řadě nezvítězilo.

Po první půli bez větších šancí mohl v 55. minutě Karvinou poslat do vedení střídající Sivrič, který po chybě v domácí rozehrávce trefil břevno. Skóre se ale změnilo až ve druhé minutě nastavení. Kimův přímý kop gólman Pindroch jen vyrazil a Fousek vrátil míč do branky. Pardubice doma neprohrály ani v sedmém utkání tohoto ročníku.

Frýdek-Místek na svém stadionu zdolal 2:1 Vlašim a po druhém vítězství v sezoně opustil předposlední pozici. Svěřenci Vlastimila Petržely venku dál tápou a ze sedmi duelů získali jediný bod. Domácí v závěru prvního poločasu poslal do vedení Vyskočil. V 62. minutě sice vyrovnal Breda, ale krátce nato rozhodl o triumfu Frýdku-Místku střídající Krčula po několika vteřinách na hřišti.

15. kolo druhé fotbalové ligy:
FK Pardubice - MFK Karviná 1:0 (0:0)
Branka: 90.+2 Fousek. Rozhodčí: Nenadál - Kříž, Černý. ŽK: Kim - Šisler, Dreksa. Diváci: 622.
Pardubice: Frydrych - Šejvl, Kopřiva, Vencl, V. Kakrda - Kim, Řezníček (87. Kayamba), Jeřábek, Kudrna, Fousek - Petráň (63. Fusek). Trenér: Míchal.
Karviná: Pindroch - Růžička, Dreksa, Jovanovič, Eismann - Fiala (81. Panák), Šisler, Budínský, Sedlák (63. Glaser), Moravec - Urgela (46. Sivrič). Trenér: Weber.
MFK Frýdek-Místek - Graffin Vlašim 2:1 (1:0)
Branky: 39. Vyskočil, 67. Krčula - 62. Breda. Rozhodčí: Adámková - Antoníček, Caletka. ŽK: Jarabica - Hell. Diváci: 538.
MAS Táborsko - Baník Sokolov 0:0
Rozhodčí: Julínek - Dobrovolný, Šimáček. ŽK: Kratochvíl (Sokolov). Diváci: 512.
Táborsko: Toma - Cíferský, Mráz, Hanzlík, Sladký - Ciku, Šiml, Javorek, Presl (73. Slepička), Nešický (54. Traoré) - Džafič. Trenér: Frňka.
Sokolov: Belaň - Prošek, Vondráček, Urma, Kucalas - Kratochvíl, Kosak, Dvořák (73. Dřížďal), Pouček (82. Medveděv), Machek - Procházka. Trenér: Šmejkal.

Reklama