Hlavní obsah

Hradec - Táborsko 1:0Hradec porazil Táborsko a podzim zakončil na čtvrtém místě

Praha

Fotbalisté Hradce Králové zakončili podzimní část druhé ligy vítězstvím 1:0 nad Táborskem. Jedinou branku dnešního zápasu vstřelil Adam Vlkanova a Východočeši se tak v tabulce posunuli na čtvrté místo. Za třetí Karvinou zaostávají o skóre, na druhý Sokolov ztrácejí jeden a na vedoucí Znojmo pět bodů.

Článek

Vlkanova se prosadil v 37. minutě, kdy využil převahu domácího celku. V ní Hradec pokračoval i po přestávce a po hodině hry mohl přidat druhý gól, ale Krmašovu hlavičku prakticky do prázdné branky zlikvidoval skvělým zákrokem brankář Toma.

Hradec nakonec po dvou předchozích remízách opět naplno bodoval a prodloužil sérii neporazitelnosti na deset zápasů. Naopak sedmé Táborsko čeká na vítězství už čtyři utkání, z nichž tři prohrálo.

16. kolo druhé fotbalové ligy:
Hradec Králové - Táborsko 1:0 (1:0)
Branka: 37. Vlkanova. Rozhodčí: Berka - Štěrba, Boček. ŽK: Schwarz, Zorvan - Presl, Hanzlík. Diváci: 996.
Hradec: Ottmar - Holeš, Krmaš, Nosek, Plašil - Janoušek (89. Chleboun), Schwarz (79. Mareš) - Vlkanova (82. Trubač), Zorvan, Malinský - Černý. Trenéři: Frimmel a Pilný.
Táborsko: Toma - Ciferský, Mráz, Hanzlík, Sladký - Ciku (65. Strnad), Šiml, Javorek, Presl (55. Nešický), Traoré (46. Slepička) - Džafič. Trenér: Frňka.

Reklama

Související témata: