Hlavní obsah

Třinec - Táborsko 2:0Série nezdarů Táborska trvá. Neuspělo ani v Třinci

Třinec

Fotbalisté Třince porazili v utkání 25. kola druhé ligy Táborsko 2:0 a v tabulce FNL se posunuli na dvanácté místo před Varnsdorf. Jihočeský celek popáté za sebou nevyhrál a zůstal sedmý.

Článek

Domácí se mohli dostat do vedení už v osmé minutě, jenže Dedič zakončil sólo střelou vedle branky. Skóre se tak změnilo až o čtvrt hodiny později, kdy se po centru z levé strany prosadil nehlídaný Čelůstka.

Třinec se dál tlačil do útoku, jenže druhý gól nepřidali Dedič, Malcharek, Janošík ani Málek, kterému táborský brankář Toma zkazil radost hned několikrát. Výhru pojistil až v 84. minutě Janoščín po kombinaci s Málkem a střídajícím Szotkowským.

25. kolo druhé fotbalové ligy:
Třinec - Táborsko 2:0 (1:0)
Branky: 22. Čelůstka, 84. Janoščín. Rozhodčí: Machálek - Kotík, Pelikán. ŽK: Bedecs, Čelůstka - P. Pilík, Juroška, Mráz. Diváci: 380.
Třinec: Paleček - Velner, Čelůstka, Bedecs, Janošík (77. Joukl) - Salachna, Motyčka - Malcharek (82. Hloch), Málek, Janoščín - Dedič (65. Szotkowski). Trenér: Kula.
Táborsko: Toma - Juroška, Ciferský, Mráz, Běloušek - Sladký - P. Pilík (56. Stoszek), Nešický, M. Kučera (77. Valenta), Ciku (88. Dordič) - Linhart. Trenér: Frňka.

Reklama