Hlavní obsah

Ústí - Sokolov 1:1Fotbalisté Ústí a Sokolova spolu opět remizovali

Ústí nad Labem

Fotbalisté Ústí nad Labem a Sokolova se stejně jako v podzimní části druhé ligy rozešli smírně. Zápas 26. kola mezi dvěma sousedy v tabulce skončil v pátek 1:1, stejný výsledek se zrodil i v říjnu na hřišti Sokolova. Baník uhájil čtvrté místo i tříbodový náskok na Severočechy.

Článek

Ústecký tým dostal do vedení ve 20. minutě Tomáš Smola, druhý nejlepší střelec Fotbalové národní ligy. Ve vápně dorazil do sítě míč odražený od břevna po střele Jana Peterky. Sokolov se dočkal vyrovnání v 70. minutě. Gólem korunoval tlak hostů Vojtěch Přeučil, jenž zamířil přesně k levé tyči.

Krátce před koncem mohl rozhodnout ústecký Michal Zeman, ale slibnou šanci neproměnil.

26. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Sokolov 1:1 (1:0)
Branky: 20. Smola - 70. Přeučil. Rozhodčí: Machálek - Kotík, Boček. ŽK: Peterka, Králík, Výborný - Jablonský, Dvořák II, Kopečný. Diváci: 745.
Ústí: Zacharda - Šnirc, Zukič, Křapka, Leibl - J. Peterka - M. Zeman, Králík (73. P. Výborný), Miskovič (90+1. Barnat), D. Procházka (79. Eliáš) - Smola. Trenér: Němec.
Sokolov: Dvořák I - Kopečný, Jablonský, Vondráček, Urma - Medveděv (46. Machek), Vrtělka (62. Přeučil), Kratochvíl, Kosak (89. Dřížďal) - Dvořák II - J. Procházka. Trenér: Šmejkal.

Reklama