Hlavní obsah

Žižkov - Sokolov 2:2Sokolov neudržel vedení a na Žižkově remizoval

Fotbalisté Sokolova potřetí za sebou v druhé nejvyšší soutěži FNL jen remizovali, tentokráte 2:2 na hřišti Žižkova, kde přišli v závěru o dvoubrankové vedení. Oba celky tak prodloužily sérii bez porážky na čtyři zápasy a mají shodně po sedmi bodech.

Článek

Sokolov měl výborný vstup do utkání, když využil své první dvě šance. Nejprve se v 18. minutě trefil Jakub Dvořák II. a o sedm minut později zvyšoval po závaru Petr Glaser. Dvořák a Lukáš Provod nevyužili další velké šance a v poslední desetiminutovce za to Sokolov pykal.

V 80. minutě vyslal Zdeněk Volek z přímého kopu střílený centr, který doputoval až do branky. O pět minut později se křížnou střelou prosadil Jakub Urbanec a zařídil dělbu bodů.

Fotbalová národní liga - 6. kolo:
Žižkov - Sokolov 2:2 (0:2)
Branky: 80. Volek, 85. Urbanec - 18. Dvořák, 25. Glaser. Rozhodčí: Dubravský - Melichar, Vít. ŽK: Urbanec, Klán, Sixta, Podrazký, Pimpara - Provod, Průcha, Machek. Diváci: 1023.
Žižkov: Hrubeš - P. Hašek, Opluštil, Pimpara, Šandera (46. Urbanec) - Podrazký, Pavlata (46. Dočekal), Sixta - Volek, V. Klán (59. Gebert), Engelmann. Trenér: Oulehla.
Sokolov: Belaň - Mejdr, Ševčík, Vondráček, Kodr - Machek, Sadílek, Dvořák II. (62. Medveděv) - Glaser (75. Průcha) - Provod (81. Kosak), Přeučil. Trenér: Dreiseitl.

Reklama

Související témata: