Hlavní obsah

Trenéři ve druhé lize si vjeli do vlasů. Selanka! vyčítal jeden. A co respekt? ptal se druhý

Prostějov

Spokojený nebyl po zápase Národní fotbalové ligy mezi Prostějovem a Znojmem ani jeden z trenérů. Kouč Znojma Radim Kučera žehral na nepodařený výkon svých svěřenců a jeho protějšku z domácího Prostějova Miroslavu Takáčovi se nelíbilo zdržování hráčů Znojma. To ale vyprovokovalo i Kučeru a Takáčovi vyčetl, že mu po zápase ani nepodal ruku.

Trenéři Miroslav Takáč a Radim Kučera ve při.

 
Článek

„Asi je to obraz českého fotbalu. Aby se borci po každém zákroku začali válet, řvát a brečet... Tady s Radimem máme něco odkopáno... Co ale tohle bylo za selanku? Vůbec! Nemám slov," čertil se Takáč, jehož tým prohrál 0:2.

Stížnost nenechala Kučeru chladným. Jeho hráči prý byli unavení, protože museli absolvovat předchozí zápas už ve středu. „Já Míru znám. Bohužel nemá ani respekt k druhému trenérovi, že ani nepodá ruku. To už jsem dlouho nezažil," prozradil Kučera a pokračoval: „Když jsme žádali Prostějov, jestli bychom nemohli hrát v neděli, tak nám nevyhověl. Kluci to měli těžké, ale nejsme typ mančaftu, který polehává a zdržuje," dodal Kučera.

Kučera se podané ruky dočkal

Takáč částečně uznal chybu a pravici ke svému protějšku natáhl alespoň na tiskové konferenci. Nesportovní chování hráčů Znojma mu ale nešlo z hlavy. „Kolikrát byla přerušená hra? Kolikrát? Vždyť my jsme tu od toho, aby se hrál fotbal. A já jsem ten fotbal od Znojma neviděl," pokračoval v hudrování.

O prosbě o přeložení zápasu na neděli ale prý nebyl informován. „Myslel jsem, že na nás vlítne mačaft, který ještě nedávno hrál ligu. Ale mohli být unavení. Radim to vysvětlil, ohledně prosby o přeložení zápasu jsem nic nevěděl," pokračoval Takáč.

Prostějov je po šesti zápasech se dvěma body na posledním místě druhé nejvyšší soutěže, Znojmu patří s deseti body pátá příčka.

Reklama

Související témata: