Hlavní obsah

Znojmo - Varnsdorf 2:1Varnsdorf prohrál počtvrté za sebou

Znojmo
Aktualizováno

Už čtvrtou porážku za sebou utrpěli fotbalisté Varnsdorfu, když v duelu 11. kola druhé nejvyšší soutěže FNL prohráli 1:2 na hřišti Znojma. To naopak bodovalo naplno po předchozích třech ztrátách.

Článek

Znojmo se ujalo vedení v 17. minutě, kdy z voleje vypálil kapitán Cihlář a Klíma ještě tečoval míč mimo dosah hostujícího gólmana. Varnsdorf poté přidal a po několika šancích ve 30. minutě srovnal. Dlouhý aut zpracoval spoluhráč pro Jakubova, nejlepší střelec soutěže z voleje napálil míč do branky a vstřelil tak sedmý gól v sezóně.

V další šanci ale hosté trefili jen břevno a Znojmo po změně stran rozhodlo zápas ve svůj prospěch. Šumbera s Klímou zakombinovali v pokutovém území a uvolnili Motala, který přízemní střelou zařídil domácímu týmu vítězství.

Fotbalová národní liga - 11. kolo:
Znojmo - Varnsdorf 2:1 (1:1)
Branky: 17. Klíma, 64. Motal - 30. Jakubov. Rozhodčí: Marek - Pochylý, Vodrážka. ŽK: Klíma, Bartolomeu - Richter, Jakubov, Dordič, Zieris, Fotr. Diváci: 513.
Znojmo: Halouska - Svozil, Odehnal, Cihlář, Helísek - Motal, Javůrek (58. Bartolomeu), Njire, Urbančok (86. Čereda) - Rybička (58. Šumbera), Klíma. Trenér: Kučera.
Varnsdorf: Kolář - Beránek, Zieris, Neuberg, Zbrožek (63. Novotný), Knejzlík (85. Beneš) - Dordič (80. Fotr), Daníček, Richter, Rudnytskyy - Jakubov. Trenér: Veselý.

Reklama

Související témata: