Hlavní obsah

Znojmo - Vlašim 4:4Znojmo v přestřelce s Vlašimí vybojovalo v nastavení remízu

Znojmo

Fotbalisté Znojma a Vlašimi se v utkání 16. kola Národní ligy rozešli smírně po divoké remíze 4:4. Hosté přišli o dvoubrankové vedení, ale byli i tak výhře blízko, poté co v poslední minutě vstřelili gól na 4:3. Jenže Znojmo ještě stihlo zásluhou Roberta Bartolomeua vyrovnat. Po dvou gólech dali domácí Lukáš Motal a hostující Jakub Nečas.

Článek

Znojmo se rychle ujalo vedení gólem Motala, ale Vlašim potvrdila svoji dobrou formu a třemi góly během pěti minut skóre otočila. Nejprve vyrovnal Frizoni, vzápětí nahrál na gól Nečasovi, který se po pár vteřinách trefil i podruhé.

Vlašim nevyužila další šance a Znojmo udržela ve hře penalta v závěru poločasu, kterou proměnil Njire. Ve druhé půli se domácí zlepšili a Motal dokonce vyrovnal.

Vlašim následně neproměnila penaltu, přesto se v poslední minutě ujala znovu vedení. Po standardní situaci se trefil kapitán Breda. Znojmo ale hned zaútočilo a Bartolomeu dotlačil míč do branky.

Vlašim remizovala podruhé za sebou, ale protáhla sérii bez porážky na devět zápasů a na pátém místě ztrácí jen dva body na postupovou příčku.

16. kolo druhé fotbalové ligy:
Znojmo - Vlašim 4:4 (2:3)
Branky: 6. a 52. Motal, 44. Njire z pen., 90.+1 Bartolomeu - 29. a 31. Nečas, 26. Frizoni, 89. Breda. Rozhodčí: Severýn - Ratajová, Flimmel. ŽK: Doleček, Nepožitek, Čereda, Mezlík - Wiesner, Breda, Hašek.
Znojmo: Doleček - Mezlík, Svozil, Helísek, Javůrek (46. Čereda) - Nepožitek, Motal, Holub, Njire (65. Bartolomeu) - Rybička (46. Urbančok), Klíma. Trenér: Kučera.
Vlašim: Nguyen - Wiesner (79. Liener), Piško, Frizoni (85. Janda), Breda, Kavka - Vondra, Reiter, F. Hašek, Nečas - Vyhnal. Trenér: M. Hašek.

Reklama

Související témata: