Hlavní obsah

Olympia - Varnsdorf 2:2Olympia dvakrát neudržela vedení

Fotbalisté Olympie Praha dvakrát neudrželi vedení a v dohrávce 7. kola druhé ligy remizovali s Varnsdorfem doma na Strahově 2:2. Nováček soutěže i tak počtvrté za sebou bodoval a patří mu v tabulce osmá příčka, navíc má jeden odložený zápas k dobru. Varnsdorf si připsal čtvrtý nerozhodný výsledek za sebou, stále čeká na první vítězství a figuruje na předposledním patnáctém místě.

Článek

Na Strahově padly všechny góly v první půli. Nejprve si ve 24. minutě srazil míč do vlastní branky hostující Bílek, Varnsdorf ale okamžitě srovnal po Durdevičově výstavní střele z dálky. Za další tři minuty domácí opět vedli, když se z přímého kopu prosadil Jukl. Těsně před pauzou však zase vyrovnal po individuální akci Klobása. V 68. minutě byl vyloučen hostující Chlumecký, ale Olympia přesilovku nevyužila.

7. kolo druhé fotbalové ligy:
Olympia Praha - Varnsdorf 2:2 (2:2)
Branky: 24. vlastní Bílek, 29. Jukl - 26. Durdevič, 45. Klobása. Rozhodčí: Rejžek - Kotalík, Pečenka. ŽK: Ruml, Liener - Bílek, Chlumecký, Samoel, Zbrožek. ČK: 68. Chlumecký. Diváci: 250.
Olympia: Frydrych (46. Soukup) - Opluštil, Žežulka, Rothe - Ruml, Verner (61. Dordevič), Liener, Frizoni - Katidis, Hejný, Jukl (80. Vopat). Trenér: Sazima.
Varnsdorf: Samoel - Cennerazzo, Zbrožek, Chlumecký, Král (82. Šulc), Bílek (58. Kocourek) - Durdevič, Bláha, Breda - Klobása (77. Dordič), Da Silva. Trenér: Frťala.

Reklama

Související témata: