Hlavní obsah

Vítkovice - Opava 1:2Opava porazila Vítkovice a poskočila na druhé místo druhé ligy

Ostrava

Fotbalisté Opavy zvítězili v předehrávce 16. kola druhé ligy na hřišti Vítkovic 2:1 a posunuli se na druhé místo neúplné tabulky. Na vedoucí Třinec, který má zápas k dobru, ztrácí největší favorit soutěže jeden bod, a před třetími Českými Budějovicemi má naopak jednobodový náskok.

Článek

Opava vyhrála v druhé lize venku poprvé po dvou zápasech. Ve Vítkovicích ji poslal do vedení v nastaveném čase první půle Tomáš Jursa, v 64. minutě ranou pod břevno srovnal Vladimír Mišinský, ale hned za tři minuty rozhodl o třech bodech pro favorita po rohu Jan Žídek.

Vítkovice - Opava 1:2 (0:1)
Branky: 64. Mišinský - 45.+2 Jursa, 67. Žídek. Rozhodčí: Orel - Dobrovolný, Pfeifer. ŽK: Dramé, Twardzik, Motyčka, Urbančok - Simerský, Zavadil. Diváci: 1237.
Vítkovice: Květon - Prajza, Kotouč, Dramé, Hýbl - Urbančok, Motyčka, Twardzik, Vasiljev (82. Matěj) - Mišinský (89. Ožvolda), Mrázek. Trenér: Grmela.
Opava: Šrom - Kuzmanovič, Simerský, Žídek, Schaffartzik - Kayamba (85. Jurečka), Zavadil, Zapalač (89. Stříž) - Smola, Jursa, Puškáč (72. Hrabina). Trenér: Skuhravý.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články