Hlavní obsah

Sokolov - Opava 0:3Opava vyhrála v Sokolově a vede druhou ligu o dva body

Praha

Fotbalisté Opavy vstoupili do jarní části druhé ligy výhrou 3:0 v Sokolově a po 18 kolech vedou tabulku o dva body před druhou Příbramí. O vítězství slezského celku v neděli rozhodl dvěma góly kapitán Nemanja Kuzmanovič, o zbývající branku se postaral Václav Jurečka.

Článek

Opava měla od začátku navrch a do vedení ji už v desáté minutě poslal Jurečka. Po přestávce o výsledku rozhodl Kuzmanovič. Srbský záložník v dosavadním průběhu soutěže nastřílel jedenáct branek a spolu s vlašimským Pavlem Vyhnalem mu patří druhé místo v pořadí střelců. První Jan Pázler z Hradce Králové má o gól víc.

18. kolo druhé fotbalové ligy:
Sokolov - Opava 0:3 (0:1)
Branky: 54. a 74. Kuzmanovič, 10. Jurečka. Rozhodčí: Hrubeš - Blažej, Hock. ŽK: Machek, Čihák - Puškáč, Jursa. Diváci: 780.
Bolek - Mejdr, O. Ševčík, Mráz, Končal - Machek, Jakub Dvořák II (64. Čihák) - Rychnovský (60. Strada), Hlavatý, Kosak - A. Ševčík (24. Vávra). Trenéři: Hejret a Horváth.
Šrom - Simerský, Svozil, Žídek - Kayamba (87. Janetzký), Jursa, Schaffartzik, Kuzmanovič, Zapalač - Puškáč (72. Smola), Jurečka (81. Hrabina). Trenér: Skuhravý.

Reklama

Související témata: