Hlavní obsah

Třinec - Frýdek-Místek 2:2Oslabenému Třinci zařídil bod Juřena hlavičkou z dálky

Pošesté za sebou se fotbalistům Třince nepovedlo v druhé lize zvítězit. Třetí tým tabulky dnes remizoval v dohrávce 17. kola s posledním Frýdkem-Místkem 2:2 poté, co hrál téměř celý zápas v deseti. Již po dvanácti minutách hry byl vyloučen domácí Ižvolt za to, že kopl Willwébera kolenem.

Článek

Tou dobou už hosté vedli. V páté minutě poslal Slaninka z levé strany přihrávku na zadní tyč a Tandir skluzem otevřel skóre. Třinec vyrovnal z penalty, kterou po faulu Gáče na Buchvaldka proměnil střelou k levé tyči Bedecs.

Svěřenci Martina Pulpita šli znovu do vedení hned v úvodu druhého poločasu, kdy závar před domácí brankou ukončil hlavičkou Mozol. Naděje Frýdku-Místku, že se mu poprvé v sezoně podaří vyhrát dvakrát po sobě, vzaly za své po pár minutách. Po dlouhém nákopu téměř z poloviny hřiště vyhrál Juřena vzdušný souboj na hranici velkého vápna a hlavičkou přeloboval gólmana Bučka. Nejlepší střelec domácích skóroval posedmé v sezoně.

Třinec ze čtyř jarních utkání potřetí remizoval, v minulém kole utrpěl debakl 1:5 v Hradci Králové. Frýdek-Místek ziskem bodu navázal na výhru 1:0 nad Táborskem.

17. kolo druhé fotbalové ligy:
Třinec - Frýdek-Místek 2:2 (1:1)
Branky: 23. Bedecs z pen., 54. Juřena - 5. Tandir, 48. Mozol. Rozhodčí: Mikyska - Antoníček, Pfeifer. ŽK: Willwéber, Gáč, Mozol, Mravec (všichni Frýdek-Místek). ČK: 12. Ižvolt (Třinec). Diváci: 673.
Třinec: Paleček - Ilko, Čelůstka (74. Janošík), Reintam, Bedecs, Janoščín - Ižvolt, Vaněk, Šumbera, Buchvaldek (88. Masař) - Juřena (81. Dedič). Trenér: Neček.
Frýdek-Místek: Buček - Biolek (67. Švrček), Mravec, Gáč, Slaninka (84. Literák) - Chvěja, Přichystal (46. Mozol), Willwéber, Krčula - Šumský - Tandir. Trenér: Pulpit.

Reklama

Související témata: