Hlavní obsah

Bundesligová hvězda zkolabovala na lavičce

Fotbalový Leverkusen se probírá z šoku. Během úterního přípravného utkání s Wuppertalem zkolabovala na lavičce hvězda týmu, osmadvacetiletý záložník Karim Bellarabi. Lékařům se brzy povedlo hráče přivést k vědomí, stejně ale putoval do nemocnice, kde se podrobil dalším testům. "Momentálně je v pořádku, cítí se dobře, ale počkáme si, jakou diagnózu stanoví lékaři," poznamenal trenér Heiko Herrlich.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalista Leverkusenu Karim Bellarabi zkolaboval během přípravného utkání s Wuppertalem. Klubový lékař jej hned na lavičce oživoval, fotbalista pak byl při vědomí.

Článek

Bellarabi odehrál bez problémů první poločas přípravného utkání, kolaps přišel až po přestávce, kdy už byl vystřídaný na lavičce náhradníků. Lékař klubu okamžitě začal s oživováním a za chvíli se povedlo hráče přivést k vědomí. Stejně byl ale odvezen sanitkou do nemocnice, kde se podrobil dalším vyšetřením.

Experti se domnívají, že důvodem kolapsu může být extrémní vedro, v němž se zápas uskutečnil. "I když nehrajete, můžou mít vysoké teploty extrémní dopad na tělo," myslí si trenér Herrlich. Jeho tým vyhrál zápas 2:0, nejdůležitější zprávou ale pro tým je, že se dává Bellarabi po kolapsu dohromady.

Reklama

Související témata: