Hlavní obsah

Bayern - Leverkusen 3:1Bayern vyhrál v bundeslize i potřetí

Berlín/Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Bayernu Mnichov porazili 2:1 Leverkusen a v německé lize jsou po třech kolech stále stoprocentní. Poprvé naopak ztratily body Hertha s Wolfsburgem po remíze 2:2 ve vzájemném utkání s divokým závěrem. Berlínský tým inkasoval poprvé v sezóně.

Foto: Michael Dalder, Reuters

Fotbalisté bayernu Mnichov se radují z výhry nad Leverkusenem.

Článek

Bayern sice po Wendellově penaltě už v páté minutě prohrával, ale ještě v prvním poločase otočil skóre díky zásahům Tolissa s Robbenem. Ve druhém poločase přišli hosté o vyloučeného Bellarabiho a početní výhodu využil minutu před koncem Rodríguez.

Mnichovský celek vyhrál i třetí zápas v bundesligové sezoně a vede tabulku o dva body před Dortmundem, Wolfsburgem, Herthou, Mohučí a Mönchengladbachem, který porazil 2:1 Schalke a připravil mu třetí prohru v ročníku. Stejně špatně jako celek z Gelsenkirchenu na tom je i poslední Leverkusen.

Po bezbrankovém prvním poločase poslal Herthu ve Wolfsburgu do vedení po hodin hry Dilrosun. Na další góly se čekalo až do samotného závěru, který nabídl divokou přestřelku. Nejprve v 83. minutě vyrovnal z penalty Malli, ale v první minutě nastavení vrátil hostům vedení Duda. Jenže poslední slovo patřilo dvě minuty nato Wolfsburgu, za který srovnal Mehmedi a zařídil první bodovou ztrátu obou soupeřů v sezóně.

Německá fotbalová liga - 3. kolo:
Bayern Mnichov - Leverkusen 3:1 (10. Tolisso, 19. Robben, 89. Rodríguez - 5. Wendell z pen.)
Düsseldorf - Hoffenheim 2:1 (45. Morales, 88. Lukebakio z pen. - 86. Nelson)
Lipsko - Hannover 3:2 (40. a 63. Werner, 9. Poulsen - 13. Füllkrug, 63. Albornoz)
Mohuč - Augsburg 2:1 (88. Ujah, 90.+3 Maxim - 83. Či Tong-won)
Wolfsburg - Hertha Berlín 2:2 (87. Malli z pen., 90.+3 Mehmedi - 62. Dilrosun, 90.+1 Duda),
Mönchengladbach - Schalke 2:1 (3. Ginter, 76. Hermann - 90.+3 Embolo).

Reklama

Související témata: