Hlavní obsah

Zidane zvažuje žhavou nabídku. Po PSG a United o žádaného kouče usiluje další obr

Madrid/Praha

Ta změna může nastat okamžitě. Nabídka leží na stole. Zinédine Zidane je adeptem na místo trenéra fotbalistů Bayernu, kde si nepříliš zdárně na lavičce vede Niko Kovač. Kdeže je suverenita Bayernu z let minulých, nejslavnější německý klub je momentálně pátý v bundeslize, ztrácí sedm bodů na Dortmund, proti němuž neuhájil vedení v německé klasice, která byla na programu v posledním kole před reprezentační pauzou (nakonec podlehl 2:3).

Foto: Sport.cz

Zinédine Zidane si zatím může užívat volna a věnovat se třeba i výšlapům do hor.

Článek

O vehementním zájmu Bayernu píše španělský server OK Diario. „Zjišťují situaci," píše web o počínaní bavorského klubu. Zidane skončil v červnu na lavičce Realu, krátce poté, co Bílý balet získal potřetí v řadě trofej za triumf v Lize mistrů.

Naordinoval si odpočinek. A také to rozjelo vlnu spekulací, kde by mohl skončit. Mluvilo se o tom, že by vedl Manchester United, že by mohl dělat sportovního ředitele v Juventusu, že o něj má zájem PSG. Většinou šlo ale o záležitosti spojené až s příští sezonou, zato Bayern asi bude chtít nelichotivou situaci řešit záhy, spíše okamžitě.

Podle webu je Zidane ve fázi rozhodování. „Je třeba poznamenat, že (Zidane) má skvělé vztahy s některými šéfy klubu, zejména s Hasanem Salihamidžičem, současným sportovním ředitelem," upozorňuje dále Ok Diario.

Výběr pro Zidana je v tuto chvíli jasný. Bayern hned, PSG či Manchester United od nové sezony. Anebo přijdou úplně jiné výzvy?

Reklama