Hlavní obsah

Marná snaha. Vytoužená posila dala slavnému Bayernu košem!

Tohle se fotbalovému Bayernu Mnichov nestává zrovna často! Slavný a úspěšný bavorský velkoklub, jemuž se aktuálně příliš nedaří a v bundeslize figuruje až na pátém místě, hledá náhrady za přece jen stárnoucí a zraněními stíhané ofenzivní hvězdy Francka Ribéryho a Arjena Robbena. I proto si podle deníku Bild vyhlédl v Juventusu argentinského štírka Paula Dybalu. Jenže ouha, rekordman v počtu německých titulů dostal košem!

Foto: Profimedia.cz

Argentinský útočník Paulo Dybala je v Juventusu náramně spokojený, námluvy s Bayernem odmítl.

Článek

„Jsem v Juventusu naprosto šťastný. Máme vytyčené velké cíle, na jejichž splnění se chci podílet. Přestup pro mne není v tuto chvíli absolutně žádné téma," vzkázal vedení mnichovského klubu 25letý útočník s polskými a italskými kořeny.

Dybala má v Juventusu platnou smlouvu až do roku 2022, podle některých odborníků se ale ocitl tak trochu ve stínu hvězdného Cristiana Ronalda, který Starou dámu posílil letos v létě. Pro Bayern byl argentinský reprezentant vytouženou posilou.

Foto: Nicolas Aguilera, ČTK/AP

Paulo Dybala v argentinském dresu v přátelském utkání proti Mexiku.

Nicolas Aguilera

„Patří mezi nejlepší hráče. Když si představím, koho bych chtěl do týmu v létě přivést, myslím právě na Dybalu," nechal se slyšet předseda klubového představenstva a v minulosti vynikající útočník a střelec Karl-Heinz Rummenigge.

V tomto případě si ale musí zřejmě nechat zajít chuť...

Reklama

Související témata: