Hlavní obsah

Mönchengladbach - Hannover 4:1Monchengladbach je doma stále stoprocentní, Brémy chválí Pavlenku

Berlín
Aktualizováno

Fotbalisté Monchengladbachu porazili v nedělním 12. kole německé ligy Hannover 4:1 a jako jediný tým v soutěži stále neztratili na domácí půdě ani bod. V šesti domácích utkáních nastříleli celkem 18 branek a pouze třikrát inkasovali. V tabulce je Monchengladbach na druhém místě čtyři body za Dortmundem, Hannover zůstává v sestupovém pásmu.

Článek

Přitom vedení se ujali hosté už v 1. minutě po Woodově brance, o šest minut později odpověděl Hazard a do poločasu otočil skóre Lang. Po druhé půli přidali domácí díky zásahům Stindla a Zakarii ještě dvě branky a jako jediný tým v soutěži drží neporazitelnost před vlastním diváky.

Fotbalisté Brém ukončili sérii tří ligových porážek vyrovnávacím gólem v nastaveném čase proti Freiburgu, se kterým remizovali 1:1. V základní sestavě Werderu nastoupili i obránce Theodor Gebre Selassie a brankář Jiří Pavlenka.

Brémy prohrávaly od 42. minuty, kdy se trefil z penalty Waldschmidt. Pavlenka sice vystihl směr střely, ale německý útočník poslal míč do horního rohu, kam český gólman nedosáhl. Vyrovnat se hostům povedlo až v závěru po rohovém kopu, na který přiběhl i Pavlenka. Míč se odrazil od domácího hráče k volnému Augustinssonovi, který měl snadnou pozici ke vstřelení gólu.

Brémy jsou aktuálně na sedmé příčce a od pohárových míst je dělí jen dva body. Freiburg se nachází o čtyři místa níže.

Německá fotbalová liga - 12. kolo
Freiburg - Brémy 1:1 (42. Waldschmidt z pen. - 90.+2 Augustinsson)
Mönchengladbach - Hannover 4:1 (7. Hazard, 44. Lang, 58. Stindl, 77. Zakaria - 1. Wood)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články