Hlavní obsah

Petrák si s Norimberkem troufá. Teď jeho klub čeká srážka s gigantem

Nováček si zatím nemůže moc vyskakovat. Znovu hraje v německé bundeslize o záchranu. Pro českého legionáře je však Norimberk ideální štací. „Cítím se tady velmi dobře a v průběhu uplynulých let jsem se zase o něco posunul. Postup do bundesligy byl skvělý, ale nemělo by se jednat o poslední úspěch, na který jsme společně dosáhli,“ řekl Ondřej Petrák nedávno pro Kicker.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ondřej Petrák během tréninku fotbalové reprezentace.

Článek

Odchovanec Slavie je na správné adrese. Do Norimberku přestoupil v lednu 2014 za jeden milion eur. Šestadvacetiletý český fotbalista během listopadu podepsal s německým celkem novou dlouhodobou smlouvu.

„Ondřej je nejen naším nejdéle sloužícím hráčem, ale také spolehlivým a důležitým pilířem týmu," cení si Andreas Bornemann, sportovní ředitel Norimberku.

Délka nové smlouvy nebyla zveřejněna, klub pouze uvedl, že Petrák bude v týmu působit i po skončení probíhající sezony.

Norimberk teď každopádně čeká duel z nejtěžších. V rámci 14. kola nastoupí od 15:30 na hřišti Bayernu Mnichov.

Bavorský gigant sice prožívá mdlý podzim a v tabulce je až čtvrtý, pro Norimberk je však v poslední době nepřekonatelnou překážkou. Nováček s ním prohrál tři poslední vzájemné ligové zápasy. V Mnichově pak nedokázal zvítězit dokonce v 16 posledních utkáních.

Jak naladit Televizi Seznam?
Vysílání Televize Seznam naladíte v celoplošném multiplexu 3, který pokrývá 95,7 % území České republiky a v Přechodové síti 12. Diváci najdou Televizi Seznam i v nabídce poskytovatelů satelitního televizního signálu DIGI TV, T-Mobile TV, Skylink či poskytovatele kabelového televizního vysílání UPC. Spektrum doplňuje několik desítek IPTV/OTT poskytovatelů, kteří umožňují televizní signál šířit přes internet (DIGI TV, T-Mobile TV, KUKI, Sledovanitv.cz, O2TV a další).

Reklama

Související témata: