Hlavní obsah

Norimberk porazil Chotěbuz a ztrácí jen bod na obhájce titulu

NORIMBERK

V dobré formě hrající fotbalisté Norimberku dnes v 22. kole německé ligy porazili Chotěbuz 1:0 a nadále tak drží krok se špičkou tabulky. Nyní jsou pátí a na obhájce titulu Bayern Mnichov, který je o příčku před nimi, ztrácejí jen bod. Norimberk o zisku tří bodů rozhodl v 73. minutě, kdy se prosadil obránce Beauchamp.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Galásek (vpravo) nastoupil v základní sestavě Norimberku.

Článek

Pro rakouského reprezentanta Beauchampa to byl první gól v německé lize. V základní sestavě Norimberku ani tentokrát nechyběl český reprezentant Tomáš Galásek. Jeho spoluhráč Jan Polák odehrál závěrečnou půlhodinu.

Utkání mezi Bielefeldem a Bochumí hodně ovlivnila úvodní desetiminutovka, během které se dvakrát prosadil hostující útočník Gekas a zajistil Bochumi dvoubrankové vedení. Pak sice Wichniarek snížil, když překonal českého brankáře Jaroslava Drobného, ovšem Dabrowski v druhé půli zvýšil na konečných 3:1 pro hosty.

Za ty odehrál 74 minut také Filip Trojan, v dresu Bielefeldu odehráli celé utkání Petr Gabriel a David Kobylík. Bochum se tak odpoutala z předposlední pozice v tabulce a je čtrnáctá.

Německo - 22. kolo:
Bielefeld - Bochum 1:3 (26. Wichniarek - 2. a 10. Gekas, 51. Dabrowski), Norimberk - Chotěbuz 1:0 (73. Beauchamp).
Statistiky a tabulku německé ligy najdete ZDE:

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články