Hlavní obsah

Brémy nezvládly souboj s Bielefeldem a zůstávají třetí

Fotbalisté Brém se odmítli posunout se do čela tabulky německé ligy, když v neděli v 31. kole překvapivě prohráli na hřišti Bielefeldu 2:3. Werder tak nedokázal využít zaváhání vedoucího Schalke a zůstal na třetím místě s dvoubodovou ztrátou na čelo. Nedělní výsledky zároveň definitivně poslaly do druhé ligy Borussii Mönchengladbach.

Článek

Brémy dokázaly dvakrát zareagovat na vedoucí branku Bielefeldu, avšak na Eiglerův gól z 79. minuty již odpověď nenašly. Radovat se tak mohl Bielefeld, který odskočil týmům ohroženým sestupem na tři body. Celé utkání v dresu vítězů odehrál český obránce Radim Kučera, poslední půlhodinu také Petr Gabriel.

Také v druhém nedělním zápase neuspěl favorit, když Leverkusen nestačil na Chotěbuz. Ta vyhrála díky Gunkelově brance pět minut před koncem. Leverkusen, za který odehrál poslední čtyři minuty také český útočník Michal Papadopulos, tak zůstal šestý za Norimberkem a přišel o šanci bojovat o Ligu mistrů.

Bundesliga - 31. kolo:
Bielefeld - Brémy 3:2 (30. Westermann, 63. Kamper, 79. Eigler - 59. Klose, 74. Almeida), Chotěbuz - Leverkusen 2:1 (8. Radu, 85. Gunkel - 44. Kiessling).

Reklama

Související témata: