Hlavní obsah

Bundesliga nabídla v 6. kole gólové hody

PRAHA

O víkendu pokračovala německá liga svým šestým kolem a rovnou čtyři zápasy nabídly skóre s tříbrankovým rozdílem. Bayern si vítězstvím 4:1 v Karlsruhe drží v tabulce dva body náskok před dotírající Herthou Berlín. Ovšem i přes jasnou výhru zůstal trenér hostů Ottmar Hitzfeld ke svému týmu kritický.

Článek

„Měli jsme štěstí, že jsme se dostali brzy do vedení. Ovšem i po té brance jsme se nedokázali pořádně srovnat a já určitě nejsem tak spokojený, jak by se podle výsledku mohlo zdát,“ nebál se negativního postoje po utkání mnichovský stratég.

„Často jsme ztráceli míče a mohlo být ještě hůř. Je hezké vyhrát 4:1, ale stále je co zlepšovat,“ pokračoval na stránkách goal.com skeptický Hitzfeld.

Werder Brémy se také nemazlily se svým soupeřem a Stuttgart přehrály stejným výsledkem 4:1. Brémy rozhodly utkání třemi brankami v prvních patnácti minutách. Trenér Werderu Thomas Schaaf nemohl po utkání neupozornit na svého záložníka Diega. "Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. Oba týmy si zakládají na útočném pojetí hry, a tak se diváci určitě bavili. A znovu jste mohli vidět, že v Diegovi máme hráče té nejvyšší kvality," řekl na adresu brazilského špílmachra domácí trenér.

Norimberk pokračuje ve špatné sérii, kdy se mu od začátku sezóny příliš nedaří. "Máme pro tuto prohru několik vysvětlení. Mohl bych přijmout stav 0:0, tak jako to bylo po poločase, bohužel soupeř poté skóroval. Ovšem prohra v Hamburku v nás nevyvolává takový rozruch. Mnohem horší pro nás byly dvě domácí prohry, které nás zasáhly daleko více," vyznával se ze svých pocitů hostující trenér Hans Meyer.

Trenér Wolfsburgu Magath slíbil vedení výhru

Zato trenér Wolfsburgu Felix Magath měl jistě lepší náladu. Jeho tým také zásluhou první branky bývalého teplického útočníka Edina Džeka porazil Chotěbuz na jejím hřišti 2:1. "Slib je slib, a ten by se měl dodržet. To je něco, co se snažím vštípit mým dětem. Já jsem slíbil vedení klubu, že v dnešním zápase vyhrajeme," dodal.

"Během utkání ovšem byly chvíle, kdy jsem byl hodně nervózní, nakonec jsme to utkání zvládli úspěšně. Začali jsme dobře, ale Chotěbuz byla postupem času aktivnější, na konci jsme si ovšem vítězství zasloužili," řekl na závěr trenér Wolfsburgu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články