Hlavní obsah

Norimberk opět prohrál, Blažek třikrát inkasoval

Pátou porážku za sebou utrpěli v německé lize fotbalisté Norimberku, kteří v neděli podlehli 1:3 na hřišti Bielefeldu. V tabulce ztrácejí už pět bodů na nesestupové příčky. Hosté sice šli před poločasem do vedení, po přestávce však brankář Jaromír Blažek třikrát inkasoval.

Článek

Daří se naopak Leverkusenu. Jeden ze soupeřů Sparty Praha v Poháru UEFA zvítězil 2:1 ve Wolfsburgu a je už pátý. V 79. minutě se dostal v domácím týmu do hry obránce Jan Šimůnek, který v poslední době laboroval se svalovým zraněním. Trenér reprezentační jednadvacítky Vítězslav Lavička by ho tak mohl před zřejmě klíčovými zápasy evropské kvalifikace proti Turecku a Ukrajině dodatečně zařadit do nominace.

Leverkusen hrál v sestavě: Adler - Castro, Friedrich, Haggui, Sarpei (64. Greško) - Vidal, Rolfes - Freier (85. Sinkiewicz), Barbarez (78. Ramelow), Barnetta - Kiessling.

Výsledky - 13. kolo:
Bielefeld - Norimberk 3:1 (63. Kauf, 76. Wichniarek, 90.+2 Zuma - 43. Wolf), Wolfsburg - Leverkusen 1:2 (70. vlastní Friedrich - 36. Barnetta, 52. Kiessling).

Reklama

Související témata: